Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2011-08-03 14:03:41

A bringások a föld alá mennek!


Bringáztál már Budapest alatt? Augusztus 13-án a MOFÉM Underworld Kupán megteheted!

A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros versenyünk idén is megrendezésre kerül. A MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megnyílnak Budapest egyébként zárt, sötét tárnái a bringások előtt, hogy mindenki részese lehessen a kalandnak!

A Mountainbike Challenge versenysorozat negyedik futamaként megrendezett hegyibringás versenynek ezúttal is a kőbányán található Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont. A verseny különlegessége és egyben legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a résztvevők.A lebonyolítás módja változatlan: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A nevezés lassan a végéhez közeledik, a futamok legtöbbje betelt. A földalatti versenyen csak azok vehetnek részt, akik augusztus 10-ig neveznek és a nevezési díjuk is megérkezik hozzánk!

Az kőbányai versenyen rajthoz állók a MOOSE és Merkapt SE jóvoltából egy egyedi kivitelű Underworld Kupás zoknit kapnak ajándékba. Emellett a HIGH5 támogatásának köszönhetően, az indulók kipróbálhatnak egy EnergyGel-t, valamint minden rajcsomagba kerül egy-egy Red Bull termék is.

A helyszínen több kiállító is várja az érdeklődőket, így testközelből lehet majd megismerni a Bionicon és Ghost bringákat, de lesz ingyenes Motorex szerviz is. A résztvevőket a HIGH5 frissíti, emellett a MOOSE, a MOFÉM és a Bikediszkont is standdal vár mindenkit.

Idén az Underworld Kupa nem ér véget az eredményhirdetéssel, ugyanis 19 órakor kezdetét veszi a Merkapt Sportközpontban az Underworld Kupa After Party, amelyen a szervezőkre és a versenyzőkre együtt közösen eltöltött, vidám éjszaka vár! A verseny és a buli házigazdája a mountain bike versenyek elmaradhatatlan hangja: Bíró Ádám.
RedbullFőoldalKapcsolat