Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2011-05-05 16:04:51

Fotózás újratöltve: a legszebb lányok!


Továbbra sem tétlenkedünk. A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak, ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenge sorozathoz, így segítve azok versenyeinek a népszerűsítését. Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetet volna a feladatra.

A fotózás koncepciója hasonló volt a múltkorihoz, így mindegyik lány egy-egy rendezvény arca lett és az adott eseményre jellemző tárgyal állt modellt. Dósa Eszti vállalta, hogy az Underworld Kupa "háziasszonya" lesz.


A remek légkörű fotózáson több sorozat is készült a bringás hölgyekről, amelyek hamarosan láthatóak lesznek a Mountainbike Challenge honlapján és a sorozat Facebook oldalán, valamint a fotózásról készült hihetetlenül hangulatos werkképek megtekinthetők a itt!
RedbullFőoldalKapcsolat