Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2011-03-21 15:14:37

Új versenysorozat indul Mountainbike Challenge néven!


A Merkapt SE közreműködésével Mountainbike Challenge néven új hegyikerékpáros versenysorozat indul, amely az egész bringás szezont átfogva, változatos eseményekkel várja a kerekeseket. A rendezvénysorozat, amely öt különböző eseményből áll, a hegyikerékpározás népszerűsítését tűzte ki céljául és elsősorban a hobby és szabadidő bringásokat szólítja meg, természetesen teret adva a komolyabb, versenyorientált kerekeseknek is. A sorozat negyedik állomása a MOFÉM Underworld Kupa!

Öt különböző helyszínen, öt különböző erőpróba vár a Mountainbike Challenge rendezvényein rajthoz állókra májustól szeptemberig, Zalaegerszegtől Miskolcig. A változatos sorozat lehetőséget nyújt Magyarország felfedezésére, ahol hangsúlyosan kap szerepet a vidéki vendégszeretet, valamint a falusi turizmus népszerűsítése. Minden helyszínen kiemelt figyelmet kapnak a családdal érkezők és változatos programokkal várnak mindenkit az események szervezői.

A Mountainbike Challenge versenyei:

2011. május 15. Cross Pannonia 10 órás Terepkerékpár Maraton, Zalaegerszeg

A Mountainbike Challenege első kihívása! 10 órás maraton verseny a zalaegerszegi Alsóerdőben, az Egerszeg Fesztivál keretei között.

2011. június 25. MTB Piknik, Vértesboglár

Kockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknik hangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az ország legfinomabb fánkja várja a célba érkezőket.

2011. július 9-10. Drótszamár Fesztivál, Erdőbénye

Bort, Bringát, Békességet: a változatos versenyek és programok középpontjában a szőlődűlők, a borospincék és a bor állnak.

2011. augusztus 13. MOFÉM Underworld Kupa, Budapest

A főváros kicsit másképp: alulról! A kőbányai pincerendszerben zajló viadal, ahol 150 éves sötétség, nyirkos járatok, éles kanyarok várnak a résztvevőkre.

2011. szeptember 10. Fehérkő-Lápa Hillclimb, Miskolc

Egyenkénti indítású terep időfutam 7,3 km hosszan a Bükk kiemelt szépségű szakaszán, ahol a leggyorsabb versenyző elnyeri a Fehérkő Lába megtisztelő címet.

A versenysorozat mind az öt helyszínén rajthoz állók az elért helyezéstől függetlenül díjazásban részesülnek!

Várnak a Zalai dombok, a Vértes lankái, Tokaj-Hegyalja szőlőtőkéi, Budapest sötét tárnái és a Bükk emelkedője!

Csatlakozz a Mountainbike Challenege Facebook csoportjához, hogy minden infót megkapj elsőként! Emellett a Facebook csoport követői között a versenysorozat tetszőleges versenyére felhasználható nevezéseket sorsolunk ki!

További információk a Mountainbike Challenge honlapján: www.mountainbikechallenge.hu
RedbullFőoldalKapcsolat