Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2011-03-02 12:56:28

Idén is lesz Underworld Kupa!


A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny 2011-ben is megrendezésre kerül. A Mofém Zrt. - mely a vezető hazai fémszerelvény gyártó - szerepvállalásának köszönhetően, amely névadó szponzorként támogatja a rendezvényt, MOFÉM Underworld Kupa néven kerül megrendezésre az esemény.

Különböző rendezvények torlódása miatt idén augusztusban várjuk a különleges élményre vágyó kerekeseket a Merkapt Maraton Sportközpontba, így a legmelegebb nyári hónapban egy kellemes klímájú, föld alatti kaland hozhat mindenki számra felüdülést.

A lebonyolítás módja nem változott: 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök külön-külön versenyeznek – futamonként maximum 70 induló állhat rajhoz. A földszint alatt 10 méterrel elhelyezkedő, kőbe vájt 150 éves alagútrendszerben kerül kialakításra a pálya nyomvonalának egy része, ahol páratlan hangulatban tekerhetnek az indulók. A pince változó belmagasságú, átlagban 2-2,5 méter magas, a járatok szélessége 3 és 6 méter között változik, ám egy-két igazán szűk és alacsony rész is növeli majd az izgalmakat.

Az előnevezés napokon belül kezdetét veszi a MOFÉM Underworld Kupára, így nem árt figyelni a honlapunkat, illetve Facebook oldalunkat. A föld alatti versennyel kapcsolatban további meglepetések és kísérőprogramok állnak szervezés alatt, amelyek tovább színesítik az amúgy sem szürke eseményt.

Végezetül jegyezzük fel a pontos dátumot, amely 2011. augusztus 13. szombat.


RedbullFőoldalKapcsolat