Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2010-05-19 16:50:10

Fontos információk a versennyel kapcsolatban!


Szombaton 8 órától lehet a Merkapt Maraton Sportközpontba belépni és a pályabejárást/nevezést megkezdeni. Ez alól a kiállítók és csapatsátorral érkezők kivételek, ők 6 és 1/2 8 között autóval az Algyógyi utca felőli bejáraton behajthatnak a sportpályára, ám 8 óra után semmilyen gépjárműforgalom nem lehetséges!

Az autóval érkezők a Maglódi úton a Merkapt Maraton Sporttelep előtti betonozott parkolóban, valamint az Algyógyi utcában parkolhatnak (az utóbbi közelebb esik a versenyközponthoz).

Versenyzői információk:

A PORT.hu Underworld Kupa elsősorban a helyszin különlegességével kíván élményt nyújtani a résztvevők számára. A pálya - egy-két résztől eltekintve - könnyedén teljesíthető bárki számára. Számottevő szintkülönbség nincs, így elég nagy tempó várható. Kérünk mindenkit, hogy a saját és mások testi épségének megőrzése legyen az elsődleges. Vigyázzunk egymásra, hogy mindenkinek különleges élmény lehessen Underworld Kupa.

Változás: a junior/női és a profi (elit férfi) futam erdményhírdetése 12.20 körül kerül megtartásra!

Nézők/szurkolók figyelmébe:

A föld alatti pincerendszerrel kapcsolatban van néhány szabály melyet kérünk figyelembe venni:

- A pince-rendszer egyes részeibe szabad bejárás van, ám ezeknek a részeknek a megközelítése is csak a rendezők irányításával történhet. Erre azért kell figyelni mert néhol gyalogosan keresztezni kell a versenypályát és az adott esetben nagy sebességgel közlekedő versenyzők komoly balesetveszélyt jelentenek.

- A pince bejáratánál elhelyezett térképeken pirossal jelölt részekre fokozott körültekintéssel engedélyezett a bejárás, ám ezek nem biztosított szakaszok, csak saját felelőségre szabad itt tartózkodni.

- Egy futam 60-70-80 percig tart, köztük lévő 10-15 perces rövid szünet alatt a be és kijutás akadálytalanul megoldható.

- Minden esetben kérjük, hogy a rendezők utasításainak megfelelően cselekedjetek!
RedbullFőoldalKapcsolat