Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2017-08-01 15:25:09

Ötpróba pontok az Underworld Kupán!


Indulsz a MOFÉM Underworld Kupán? Hallottál már az Olimpiai Ötpróbáról, de még nem gyűjtöd a pontokat? Akkor ez a cikk neked íródott!

A 2020-as olimpiáig tartó Olimpiai Ötpróba országszerte számos sportrendezvénnyel várja a tartalmas, aktív kikapcsolódásra vágyó sportolókat. Az Olimpiai Ötpróba keretében jelenleg hat sportágban próbálhatod ki teljesítő képességed határait: futás, úszás, országúti és hegyikerékpározás, evezés (kajak-kenu) és túrázás.A MOFÉM Underworld Kupa is része az Olimpia Ötpróba eseménysorozatnak, ahol az egyes versenyeken a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt gyűjthetők és adidas ajándékokra válthatók.

Az Underworld Kupán minimum 10 kört teljesítő versenyzők 2 pontot zsebelhetnek be.

Az Ötpróba pontok gyűjtéséhez egy egyszeri regisztráció szükséges, amelynek díja 1000 Ft. Azonban az Underworld Kupa alkalmával a rendező Merkapt Sportegyesület az indulók felé egy olyan gesztust tesz, hogy az Ötpróba regisztráció díját átvállalja, így azt a nevezési díjért kapott szolgáltatáscsomag részeként adja a résztvevőknek.

A Merkapt SE által támogatott Ötpróba regisztráció az Underworld Kupa helyszínén lesz elvégezhető, amelyről a nevezési csomagban tájékoztatót talál majd mindenki.

A versenyre nevezni itt lehet, a napi aktualitású Facebook esemény oldal pedig itt található, az Olimpiai Ötpróbáról pedig itt tudhatsz meg többet.
RedbullFőoldalKapcsolat