Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2016-10-19 08:24:21

Egyedülálló futóélmény a föld alatt!


Ugyan az Underworld Kupa egy mountain bike verseny és most egy futóversenyről fogunk hírt adni, de a beharangozót elolvasva, talán érthetővé válik a miértje.

Október 29-én, szombaton kerül megrendezésre Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínén, a kőbányai pincerendszerben a BBU Halloween Run elnevezésű föld alatti élményfutás és gyalogtúra.A helyszín nem azonos az Underwold helyszínével abban az értelemben, hogy nem a Merkapt Sportközpontban kerül lebonyolításra a futóverseny, de azonos abban a tekintetben, hogy a „nagy kőbányai” járatrendszer egy másik bejáratán keresztül lehet ugyanabban a föld alatti labirintusban versengeni, ezúttal futva.

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látványelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára, igazi hátborzongató hangulatra készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis, sulis és családi futam (700 m), valamint 4, 7 és 21 km-es futó- és váltóverseny várja az indulókat, de vezetett túra is indul, így gyalogosan is bejárható a titokzatos járatrendszer. A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban!

A BBU Halloween Run versenyközpontja október 29-én 14 órától várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (KÖSZI), ahol lesz arcfestés, mécseskészítés, aki pedig tökkel érkezik, az kifaraghatja saját töklámpását!A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így mindenképpen tanácsos online előnevezni, amelyre október 26-án, szerda éjfélig van lehetőség.

Nevezés: http://bbu.hu/login.php?milegyen=verseny
A rendezvény honlapja: http://www.bbu.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/bbu.hu/?fref=ts
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/896051380524290/


RedbullFőoldalKapcsolat