Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2015-08-04 18:32:22

Garantáljuk, hogy hétvégére a legjobb program az Underworld Kupa lesz!


Már mindent megírtunk a kőbányai pincejáratokról és a MOFÉM Underworld Kupa lebonyolításának menetéről (aki lemaradt erről a részről az itt és itt pótolhatja), így most egy kicsit a körítéssel is foglalkoznánk…

Medenceparty az Underworld Kupán!

Hogy ne csak a pincejáratokban legyen kellemes a klíma, gondoskodtunk nektek egy mobil uszodáról, amely a pálya mentén került felállításra, így akár a vízből is szurkolhattok a még pályán lévő sporttársaknak! Na? Ilyen még egészen biztosan nem volt mountain bike versenyen!A MOFÉM Underworld Kupán rajthoz állók a nevezési csomag részeként kapnak egy belépésre (vagy inkább beugrásra) jogosító karszalagot, amellyel a futamod előtt vagy után csobbanhatsz a Nagy Sportágválasztó 15x5 méteres, 90 cm vízmélységű, mobil uszodájában. A medencébe lépés feltétele a fürdőruha használata és az előzetes zuhanyzás, amelyre lehetőség lesz a sportközpont öltözőépületében. A lényeg, hogy fürdőcuccot, papucsot és törölközőt is dobj be a bringás holmik mellé! A medencét 10 és 16 óra között használhatják a karszalaggal rendelkező versenyzők!

Emlékkép fotózás

Miután teljesítetted a futamod, meghívunk egy fotózásra, ahol egy Underworld-ös fotófal előtt elkészítünk rólad egy emlékképet, amelyen a bringáddal, a barátoddal, a csajoddal, a családdal vagy épp a versenytársaddal szerepelhetsz. A bajnokoknak járó babérkoszorúról és a csinos hölgytársaságról mi gondoskodunk!Mert mindenki szurkoló!

Hogy a hozzátartozók és a kilátogató nézők se érezzék magukat háttérbe szorítva, nekik is kitaláltunk valami izgalmasat: a Merkapt Zrt. jóvoltából felállításra kerül egy Fan Zone, ahol különböző szurkolói eszközökkel várunk mindenkit, hogy a verseny aláfestéseként pokoli hangulatot varázsoljunk! Részletek a helyszínen!

Tombola a nap zárásaként

Azok között az indulók között, akik megvárják a délutáni eredményhirdetést, egy 30 000 Ft értékű, 2 főre, 2 éjszakára a somoskőújfalui Vargánya Vendégházba szóló utalvány kerül kisorsolásra, amely szauna használatot, szalonnasütést és a három napra két Scott bringa (vagy fat bike-ok) igénybevételét is tartalmazza. Emellett további tárgynyeremények is kisorsolásra kerülnek. A sorsoláson résztvevő kuponok a rajtcsomagban lesznek megtalálhatók és csak a sorsolás előtt lehet bedobni a gyűjtődobozba. A kupon nem átruházható, csak személyesen vehetők át a nyeremények.

Szervíz, zselé, zokni...

Ne felejtsük el megemlíteni a Doctor Bike bringaszervizét sem, ahol a bringa doktorok minden problémára találnak megoldást, őket a rajtközpont területén találjátok meg. Szintén a kezdetektől a rendezvény mellett áll a HIGH5, akik ezúttal sem hiányozhatnak, így a standjukon frissítéssel, a rajtcsomagban pedig egy energy géllel kedveskednek minden indulónak. És végezetül szóljunk a rendezvény elmaradhatatlan kellékéről, az egyedi Underworld zokniról, amit a cseh Moose gyárt a számunkra: a minőségi lábravaló ezúttal is a rajtcsomag része.

Na, meggyőztünk? Gyere, mert remek buli lesz! :)

A versenyre nevezni itt tudsz!
RedbullFőoldalKapcsolat