Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...










teka logo

merkapt logo




kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logo



mozgásvilág logo

bikemag logo

2015-03-09 13:41:11

2015-ben is hív a sötétség! MOFÉM Underworld Kupa hatodszor!


2015-ben is megrendezésre kerül hazánk egyik legkülönlegesebb kerékpáros versenye, a MOFÉM Underworld Kupa, amely világviszonylatban is egyedülálló. A kőbányai pincerendszerben zajló viadal immáron hatodik alkalommal, 2015. augusztus 8-án, szombaton várja mindazokat a bringásokat, akik egy páratlan élménnyel gazdagodnának, illetve azokat, akik évről-évre megtisztelik jelenlétükkel a versenyt.



A verseny ezúttal is öt futamban kerül lebonyolításra, amelyek közül a próbafutam ajánlható a versenyzéssel még csak ismerkedőknek, míg a többi futamban az indulók a nemük és a születési idejük alapján kerülnek besorolásra. A legrövidebb futam 30, a leghosszabb 70 percig tart.

Early Bird

Először a MOFÉM Underwold Kupa történetében bevezetjük az Early Bird nevezést, ahol a "koránkelők" jelentős kedvezménnyel biztosíthatják részvételüket a versenyen. A legelkötelezettebb és leggyorsabb 75 jelentkező számára lehetőséget biztosítunk 2999 Ft-os áron való nevezésre. Az Early Bird akció a felkínált 75 indulási hely beteltéig, vagy legkésőbb május 31-ig tart.



A nevezési díj ezt követően július 31-ig 3500 Ft, míg augusztus 1-7. között 4500 Ft. Nevezni a honlapunk nevezés oldalán lehet, a versenyről részletes információkat pedig a kiírás és pálya menüpontok rejtenek.

A pálya kijelölésével kapcsolatban jelentős újításokat nem tudunk bevezetni – hacsak nem vágunk addig újabb tárnákat -, viszont a helyszínre kilátogató versenyzők, nézők, érdeklődők szórakoztatásáról igyekszünk megfelelő módon gondoskodni, így különféle programok felbukkanása várható, amelyről a honlapunkon és a Facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk.




RedbullFőoldalKapcsolat