Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2014-08-01 11:19:58

Tudjuk melyik bringát válaszd!


Segítünk, mert tudjuk milyen nehéz meghozni a döntést, hogy melyik monti is való Neked...

Elfecsérelt idő lenne elolvasni ezt a cikket, ha pénzed mint a pelyva és havonta cserélgeted a bringádat. Inkább szólunk azokhoz, akik az összespórolt minden pénzükön szeretnének végre egy igazán jó montit venni és ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyet. Az ugye nem megy, hogy megveszel egyet és ha nem tetszik, akkor kéred a másikat, amivel szemeztél.Szóval, ezt kell tenned, ha biztosra akarsz menni:

1. Ha nem azonnal akarsz bringázni, akkor menj el a Mozgásvilág.hu Tesztnapra 2014. szeptember 27-én és próbáld ki élesben a kiszemelt bringákat.

2. Ha már az Underworld Kupán új bringával akarsz barlangászni, akkor gyorsan kell döntened. "Okos ember más kárán tanul", vagyis hagyd rá másra a tesztelést és dönts kényelmesen. A legkülönfélébb testalkatú, tudású és igényű csapattal áldozatos munkával a legjobb bringákat nyúztuk napokon át és mindegyikről véleményt alkottunk.

Van közöttünk profi, amatőr, DH-arc és XC fenegyerek, kényelmes és energiadús, kicsi és nagy. Neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a számodra legfontosabb szempontokat és máris listába rendezve találod azokat a bringákat, amik egy a NASA által is irigyelt feltételrendszer alapján lettek rangsorolva. A Toplistát itt tudod böngészni...

Ha ezek után sem tudnál dönteni, lépj vissza az 1. pontra!
RedbullFőoldalKapcsolat