Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2013-02-15 09:57:06

Lezárult az előnevezés a föld alatti versenyre!


2013-ban negyedik alkalommal rendezzük meg a föld alatti versenyünket, amely a harmadik éve hűséges főtámogatónk töretlen lelkesedésének köszönhetően, ezúttal is MOFÉM Underworld Kupa néven kerül meghirdetésre. Az alvilági kaland ezúttal is a Mountainbike Challenge sorozat részeként várja a bringásokat 2013. augusztus 10-én, szombaton. 

Idén több változással is készülünk: többek között megszüntetjük az önálló elit futamot, amelyet egy Próbafutam vált fel, amit a nem versenyorientált bringásoknak, a verseny hangulatába belülről belekóstolni vágyóknak ajánlunk. Természetesen továbbra is várjuk az elit versenyzőket is, akik az életkoruknak megfelelő futamban tudnak majd rajthoz állni.

FIGYELEM!

A MOFÉM Underworld Kupára az előnevezés szerdán éjfélkor lezárult. A terveink szerint a berékezett nevezések teljes feldolgozása után, a fennmaradó üres helyek erejéig, korlátozottan számban biztosítjuk a helyszíni nevezés lehetőségét, amelyről a pénteki nap folyamán tájékoztatást adunk a honlapunkon és a Facebook oldalunkon.
RedbullFőoldalKapcsolat