Minden, amit tudnod kell az Underworld Kupáról!
2016-08-05 14:20:31

kommentGY. I. K.
Mielőtt kérdezel, olvasd el ezt az összefoglalót!

Ismét nagyon sok képanyag készült!
2011-08-16 11:28:37

kommentA 2011-es verseny videói...


teka logo

merkapt logo
kellys-logo


high5 logo


moose logo


motorex logo


heavy tools logo

olimpiai otproba logo


tempo sport logomozgásvilág logo

bikemag logo

2012-08-06 13:30:49

Csatlakozz az alvilági mozgalomhoz!


Nagy valószínűséggel a hazai bringás szezon legkülönlegesebb versenye kerül megrendezésre augusztus 11-én, Budapesten a kőbányai pincerendszerben, ahova még gyalogosan, látogatóként is nehézkes a bejutás, nem hogy két keréken egy verseny keretei között.

A MOFÉM Underworld Kupa immáron harmadik alkalommal várja azokat a mountain bike-osokat, akik valami igazán szokatlan élményre vágynak. A verseny helyszínéül a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpont szolgál, amely alatt található a közel 30 km hosszúságú kőbányai alagútrendszer egy része, ami a 180 ével ezelőtt bányatevékenység után maradt hátra.A föld alatti verseny során 5 különböző futamban - ahol profik és amatőrök, idősebbek és fiatalok külön-külön versenyeznek –, futamonként 70 induló állhat rajhoz, így összesen maximum 350 induló vehet részt a viadalon. Mivel az indulók száma limitált, csak előnevezés van a versenyre, azaz a helyszínen nincs lehetőség a jelentkezésre.

A MOFÉM Underworld Kupa a TakarékPont Mountainbike Challenge hegyikerékpáros versenysorozat 7. állomása, amelyen a névadó főtámogató jóvoltából a leggyorsabb 14-18 év közötti versenyző egy tetszőleges TakarékPont számlával - egy éves ingyenes számlavezetéssel és díjmentes TaPassz mini bankkártyával -, gazdagodik. Természetesen, a többi induló sem távozik üres kézzel, hiszen a rajtcsomag ezúttal is egy egyedi kivitelű Underworld Kupás MOOSE bringás zoknit, és HIGH5 Energy Gel-t is rejt.„Ha a pálya nyomvonala nem is jelent komoly kihívást, a pincében uralkodó viszonyok, a jelentős pára és a kintinél 15 fokkal hűvösebb levegő, valamint a nappali fényből a bányajáratok félhomályába való beszáguldás biztos, hogy semmihez nem hasonlítható élménnyel fog szolgálni az indulók számára – mondta Fülöp Miklós főszervező.

A rajtközpontban ingyenes MOTOREX szerviz is a résztvevők rendelkezésére áll majd, illetve egy olimpiai sátorban a londoni eseményeket is nyomon követhetjük, amelynek kiemelt eseménye lesz Benkó Barbara szereplése a női hegyibringások küzdelmeiben, amelyre fél kettőtől kerül sor, így az Underworld Kupán együtt szurkolhatunk majd hazánk kiválóságának is.Nevezésre augusztus 8-ig, szerdáig van lehetőség a hegyibringa.hu oldalon található nevezési felületen. Minden további információ itt található.
RedbullFőoldalKapcsolat